دکتر یانگبو سان، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه تنسی، می گوید: «مطالعه ما نشان داد افرادی که فقط یک وعده غذایی در روز می خورند، بیشتر از افرادی که وعده های غذایی بیشتری در روز می خورند، در معرض مرگ هستند.
سان گفت: «شرکتکنندگانی که صبحانه را حذف کردند، بیشتر در معرض ابتلا به بیماری قلبی کشنده بودند. کسانی که ناهار یا شام را حذف کردند، خطر مرگ زودرس به هر دلیلی را افزایش دادند.
این مطالعه نشان داد که حتی کسانی که سه بار در روز غذا میخورند اما کمتر از 4.5 ساعت غذا میخورند، بیشتر در معرض خطر مرگ قرار دارند.
سان گفت: بر اساس این یافته ها، توصیه می کنیم حداقل دو تا سه وعده غذایی در روز بخورید.
محققان داده های بیش از 24000 آمریکایی 40 ساله و بالاتر را که در نظرسنجی ملی سلامت و تغذیه بین سال های 1999 تا 2014 شرکت کرده بودند، تجزیه و تحلیل کردند.
به گفته محققان، حذف یک وعده غذایی معمولاً به معنای خوردن بیشتر در وعده غذایی دیگر است. این می تواند تنظیم قند خون را مختل کند و منجر به مشکلات سلامتی شود.
طبق این مطالعه، این روند ممکن است ارتباط بین فواصل کوتاهتر وعدههای غذایی و مرگ را توضیح دهد، زیرا زمان کمتر بین وعدههای غذایی منجر به مصرف انرژی بیشتر در یک دوره معین میشود.